A Brescia botlásának köszönhetően az előzetesen már biztos befutónak jósolt Lecce mellett hatalmas meglepetésre a Serie B újonca, a Cesena harcolta ki a második, automatikus feljutást jelentő pozíciót a Serie B idei kűzdelmeinek záró fordulójában. Pierpaolo Bisoli fiai e hihetetlen mutatvánnyal 19 év fájó vegzálását követően vezették vissza csapatukat az első osztályba, nem is csoda, hogy egész Olaszországot lenyűgözte a két év alatt 2 osztályt ugró együttes produkciója. Az érdem - a szakértők elemzése szerint - leginkább a csapat edzőjét illeti, kinek taktikai és motiváló képességeiről már most szinte csak a legnagyobbaknak kijáró elismeréssel beszélnek, nem is meglepő, hogy a mindössze 43 éves trénerért több komolyabb játékerőt képviselő Serie A-s klub is bejelentkezett (valószínüleg a Cagliariban folytatja majd).

A Vass Ádámot is soraiban tudó Brescia a rájátszás első körében a 6. helyen záró Cittadellával mérkőzik majd, továbbjutása esetén a döntőben ellenfele a Torino - Sassuolo párharc győztese lesz.

S, hogy az újoncok a kiesőkhöz képest gyengítik vagy erősítik-e jövőre majd a Serie A színvonalát? Első tippre inkább az előbbi, de a nézőszámátlagnak biztos jót tesz majd e két új helyszín, a Bari - Lecce derbykről már nem is beszélve.

További videók az ünneplésekről; itt és itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://seriea.blog.hu/api/trackback/id/tr322044812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása