A különös díjairól elhíresült Striscia la Notizia minden évben végigjárja a Serie A csapatainak edzőközpontjait és a közelben elbújva radarral méri a tréningre igyekvő játékosok sebességét. Idén sem volt ez másképp és a több hetes verseny végül örömteli eredményt hozott, bebizonyosodott ugyanis, hogy mégiscsak akad olyan szempont, mely alapján a "portugál futball egyik legígéretesebb gyönygyszeme" képes felvenni a versenyt a Campionato többi labdarúgójával és maradandót alkotni. A korábban a Chelseanél és a Barcelónánál is leszerepelt szélső 90 Km / h-val haladta meg a sebességhatárt, ezzel valószínüleg hosszú évekre kibérelte magának az örökranglista első helyét.

A tesztből emellett kiderül, hogy a labdarúgók nagy része a közelében sincs a törvény által előírtaknak, jelentős hányaduk pedig a jogosítványát is elvesztené, ha egyszer a rendőrség látogatná meg hasonló céllal főhadiszállásaikat.

A dobogó (úgy néz ki Mourinho nem szereti a későket):

1. Ricardo Quaresma 2. Mario Balotelli 3. Sulley Muntari

Quaresma "rég örült ennyire" egy elismerésnek

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://seriea.blog.hu/api/trackback/id/tr942037357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.05.29. 09:59:06

Szegény Quaresma :) Ő minden idők egyik legdrágább tehetsége marad (több csapatnál is).
süti beállítások módosítása